Linie telefonică: 0757/499.944

About us

CINE SUNTEM?

GEKOHOST România oferă servicii de găzduire web superioare, fiabile și accesibile persoanelor fizice și companiilor mici. Fondată în 2017, GEKOHOST se află în continuă creștere pentru a acapara piața virtuală din nordul Moldovei.

Suntem într-adevăr într-o continuă competiție cu noi înșine, mai ales că nu avem niciun control asupra competitorilor noștri. Nicio afacere nu poate avea succes decât dacă pui suflet în ceea ce faci. Noi punem. Niciun website nu iese perfect decât dacă ești foarte migălos. Noi suntem. Feedback-ul clienților noștri susține asta. De aceea nu trebuie să ne oprim aici, pentru noi succesul nu are limite. GEKOHOST – un concept creat pentru voi. GEKO – General Administrator & CEO

MISIUNE

Ne-am proiectat întregul proces în jurul a tot ceea ce întreprinderile mici și mijlocii au nevoie atunci când hotărăsc că prezența lor pe online este una vitală companiei – ne asigurăm să vă oferim cea mai bună colaborare. Oferim clienților noștri un control complet asupra site-urilor deținute, fără costuri suplimentare, iar echipa noastră prietenoasă poate oferi consultanță și expertiză chiar și după ce site-ul tău este live.

Ce oferim clienților noștri prin colaboratorii noștri

Acestea sunt serviciile principale pe care le oferim clienților noștri. Ne dedicăm total acestora iar devotamentul nostru pentru aplicarea acestora este unul special.

PREȚURI COMPETITIVE
Oferim trafic nelimitat, număr de domenii nelimitate, baze de date nelimitate, email-uri nelimitate, filtre anti-spam și anti-virus gratuite, toate la prețuri modice.

ZONĂ DE ADMINISTRARE
Atât pentru site-urile tale cât și pentru zona de client care leagă informațiile tale de facturile prezente, îți punem la dispoziție platforme moderne în limba română, foarte prietenoase.

CUSTOMIZĂRI UȘOARE
Fiecare open source vine la pachet cu scripturi care îți fac viața mai ușoară; modificările generale legate de font, culori sau structură sunt mai simplu de administrat, ca niciodată.

DESIGN MODERN
Dacă din orice motiv nu ești mulțumit de design-ul general al site-ului tău, specialiștii noștri îți stau la dispoziție putându-ți crea propriul layout după propriile preferințe.

SIGURANȚĂ
Pentru liniștea ta, la fiecare pachet de găzduire oferim gratuit backup profesional zilnic prin R1Soft, de la Continuum. Astfel, ai puncte de restaurare de pana la 30 de zile pentru contul tău.

SUPORT RAPID
Oferim suport creativ și operativ. Așteptăm un semn de la tine prin telefon, via email, în sistemul nostru de LIVEChat! sau, trimițându-ne un tichet de suport în zona ta de client.

Cariere | GEKOHOST România

cariere.gekohost.ro este portalul prin intermediul căruia compania virtuală GEKOHOST România aparținând conceptului GEKO’s WorkGroup Inc. desfășoară activități de informare cu privire la job-urile vacante care sunt scoase periodic la concurs de către aceasta.

Contact

GEKOHOST România
str. Universității, nr. 19
Suceava, România
office@gekowg.ro
http://gekohost.ro